World Class Gym

Hälsa & träning i världsklass

Vill du bygga en helt ny livsstil? Vill du göra träning till en självklar vana? Eller är du redan en rutinerad motionär som vill ta nästa steg? Oavsett utgångspunkt så har du kommit rätt! World Class Gym erbjuder alla förutsättningar du behöver för ett hälsosamt liv.

Det här är World Class

Vår vision är att lägga grunden till en livslång hälsa genom långsiktighet i en prestigelös miljö. Med hög kunskap hjälpa alla människor att uppnå deras inneboende potential när det kommer till träning. Om den träningen innebär att lyfta tunga vikter, ta en dansklass någon gång i veckan eller lägger upp ett skräddarsytt träningsprogram med en PT väljer du som medlem.

World Class finns i 13 svenska städer och erbjuder totalt 18 olika träningsanläggningar. Alla anläggningar är skapade för en variationsrik träning. Här finns dagligen flera olika instruktörsledda klasser att välja bland, välutrustade gym, personliga tränare och barnpassning för den som behöver.

Vad innebär träning i världsklass för dig?

Bli en del av teamet!

Brinner du för träning och har en känsla för kundservice? I så fall tycker vi att du ska söka dig till oss på World Class!

Vi arbetar aktivt för att vara branschens bästa arbetsgivare och letar hela tiden efter nya talanger som vill leverera träning i världsklass.

Full koll med World Class-appen!

Orolig för att du ska missa din favoritklass? Vill du veta när en viss instruktör har sitt pass?

Med vår användarvänliga app får du omgående en överblick av alla kommande klasser på din träningsanläggning och kan med ett enkelt knapptryck boka in dig på ett eller flera pass. Världsklass helt enkelt.