Träningsanläggning & gym Oskarshamn

World Class Oskarshamn

Oskarshamns största träningsanläggning på 2500 kvm.

Kontakt & Öppettider

BE-GE:s väg 2, 572 36 Oskarshamn

0491-13434
oskarshamn@worldclass.se

Som medlem kan du träna mellan 05.00-01.00 alla dagar året runt!
Med hjälp av ditt medlemskort kommer du in i våra lokaler även då receptionen är obemannad.

Bemanning reception:

Mån-Tors: 08.00-14.00 & 16.00-20.00

Fre: 08.00-14.00 & 16.00-19.00

Lör: 09.00-12.00

Sön: 16.00-19.00

Brett och varierat utbud av gruppträning

Välkommen till World Class, Oskarshamns största träningsanläggning och gym på 2500 kvm. Vi erbjuder bl.a. 3 löparbanor, toppklassig utrustning från Eleiko samt bastumöjligheter. Vi har även en stor konditionsavdelning, flera funktionella ytor, fria vikter och en mängd olika styrkemaskiner.Vi har ett brett och varierat utbud av gruppträning (med bl.a. Easyline, cykel och klasser ute i gymmet). Lokalerna är moderna, fräscha och luftiga.

Vi har en trevlig atmosfär där alla är välkomna. Stor och gratis parkering utanför. För dig som har barn finns Junior World Class – bemannad barnpassning vilket ingår i medlemskapet. I anläggningen finns även flera personliga tränare & leg. fysioterapeuter.

Junior Barnpassning

Barnpassning är en tjänst som ingår i Ditt medlemskap. Till våra barnvakter kan Du lämna Ditt barn medan Du själv tränar. Vi har barnpassning flera dagar i veckan under schemalagda tider!

I vårt barnrum har barnen tillgång till kritor och papper, spel, leksaker mm. Våra barnpassare tar hand om barn från 1 år och vi tar in max 7 barn per tillfälle. Ditt barn kan vara i barnrummet även då det inte finns barnpassare på plats men tänk då på att rummet ska lämnas i det skick ni själva önskar finna det. Det är alltid Du som förälder som ansvarar för Ditt/Dina barn. Du som förälder ska skriva under våra villkor för inlämning av barn som Du hittar information om nedan. Underskrift sker i receptionen första gången Du lämnar Ditt barn. Vi hoppas att Du och Ditt/Dina barn får en trevlig stund!

Barnpassning kan bokas som tidigast 1 vecka innan och  senast kl. 14.00 samma dag.
Avbokning ska i möjligaste mån ske senast 3 timmar innan bokad tid.

Boka plats online via Schema / Boka pass här eller via receptionen tfn: 0491-13434.
Obs! Har du fler än ett barn som ska vara på barnpassning ber vi dig att ringa vår reception och boka plats!

Med hänsyn till andra medlemmar samt för barnets säkerhet får inga barn vistas på egen hand i övriga delar av anläggningen.